Word lid

VOORRANG OP KAARTVERKOOP

Verhoog jouw kans op een plaats in De Kuip tijdens een wedstrijd van Feyenoord.

Wil jij niets liever dan Feyenoord in De Kuip in actie zien en de sfeer, passie en onvergetelijke momenten van dichtbij beleven? Loop jij regelmatig kaarten mis? Verhoog dan nu jouw kans op het verkrijgen van een kaart door lid te worden van Het Legioen of Juniorclub Kameraadjes.
word lid

Hoe krijg ik voorrang?
Leden van Het Legioen en Kameraadjes junioren (geboren tussen 01/07/2009 en 30/06/2012) profiteren van diverse voordelen, waaronder voorrang op kaartverkoop voor de thuiswedstrijden van Feyenoord. Dit betekent dat leden als eerste de kans krijgen om een kaart te bemachtigen voor Feyenoord-wedstrijden voordat de kaarten in de vrije verkoop gaan. Met een lidmaatschap krijg je automatisch voorrang op kaartverkoop. Je hoeft hier dus verder niets voor te doen. Houd er wel rekening mee dat het aantal beschikbare kaarten beperkt is en afhankelijk van populariteit. Het voordeel van voorrang op de kaarten geeft geen garantie op het krijgen van de kaarten.

Hoe weet ik of ik een kaart kan kopen?
Voorafgaand aan een verkoopperiode word je als lid per e-mail op de hoogte gebracht van het moment waarop de kaarten in de verkoop gaan. Deze informatie wordt ook gedeeld via de officiële Feyenoord-kanalen.

In de ticketshop wordt per wedstrijd aangegeven of het mogelijk is om kaarten te kopen. Zo lang de buttons groen of wit zijn is het (nog) niet mogelijk om een kaart te kopen. Zodra de button rood kleurt is het óf mogelijk om kaarten te kopen in de ticketshop óf in de ticket exchange.

Word lid!
Ben jij nog geen onderdeel van Het Legioen of de Kameraadjes? Wacht dan niet langer en sluit je aan bij Feyenoord!

Kies hieronder een lidmaatschap dat jou past en word onderdeel van Het Legioen.
Wil jij lid worden van Feyenoord Juniorclub Kameraadjes? Klik dan hier.


€ 50 seizoen 2023-2024
Standaard lidmaatschap Meest gekozen lidmaatschap
#12
€ 25 seizoen 2023-2024
Senioren lidmaatschap Geboren voor 1 juli 1958
#12
€ 25 seizoen 2023-2024
Jongeren lidmaatschap Geboren tussen 1 juli 2006 - 30 juni 2009
#12
€ 25 seizoen 2023-2024
Gezinslidmaatschap Een ander gezinslid op hetzelfde adres is al Legioen-lid
#12