Feyenoord Magazine

Feyenoord Magazine

Leden van Het Legioen ontvangen vijf keer per jaar het Feyenoord Magazine. Een schitterend magazine dat achtergronden biedt over alle geledingen binnen de club, de mens achter de voetballer onthult en even afstand neemt van het wekelijkse resultaat. Het blad bevat exclusieve interviews, reportages over heden en verleden en interessante rubrieken, gecombineerd met bijzondere fotografie.

Dat in Feyenoord Magazine de spelers en trainers van het eerste elftal lang niet alleen aan het woord komen over alleen de sportieve prestaties, is bewezen in een aantal recente edities van het blad. Zo bracht de redactie al eens een exclusief familieportret van Tonny Vilhena, gaf Dirk Kuyt het clubmagazine als enige een kijkje achter de schermen bij zijn contractondertekening in Istanbul en gaf Sven van Beek de lezers een kijkje bij hem thuis.  

In Feyenoord Magazine geeft de club bovendien uitleg over beleidszaken, is er veel aandacht voor de rijke historie van de club en oud-spelers die daaraan hebben bijgedragen en komt uiteraard ook de veelgeroemde jeugdopleiding van Feyenoord aan bod. 

Feyenoord Magazine valt vijf keer per jaar op de mat bij Leden van Het Legioen.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×