Word lid

Het Bestuur

Gerard Moussault

Gérard Moussault is sinds juni 2015 lid van de Raad van Commissarissen van Feyenoord. Moussault is een betrokken Feyenoorder. Hij was in het verleden onder meer lid van de commissie Kerkum, die zich in 2006 boog over een nieuwe organisatiestructuur van de club, en heeft Feyenoord bijgestaan ten tijde van de kapitaalinjectie door de Vrienden van Feyenoord. De laatste jaren is Moussault bestuurslid van de Stichting Continuïteit (‘STICO’) geweest.

 

Dennis te Kloese

Dennis te Kloese (1974) trad in 2022 in dienst bij Feyenoord als algemeen directeur. De voormalig voetballer bracht veel ervaring met zich mee die hij in een tal van functies in het buitenland heeft opgedaan. Zo was de geboren Bussumer onder andere directeur van de Mexicaanse voetbalbond en werd hij in 2018 aangesteld als general manager van de Amerikaanse voetbalclub LA Galaxy. 

 

Chris de Back

Rotterdammer Chris de Back werd in januari 2016 door de leden van Het Legioen verkozen tot bestuurslid van de officiële supportersclub van Feyenoord. De Rotterdammer is al zijn leven lang Feyenoord-supporter en heeft een seizoenkaart op vak O. Hij is in het dagelijks leven werkzaam als manager sales bij DNV G.L. Business Assurance B.V..

 

Ambassadeur

Gerard Meijer (1935) is vanaf de start van Het Legioen als ambassadeur verbonden aan de officiële supportersclub. Meijer was vanaf 1959 in totaal vijftig jaar lang verzorger van het eerste elftal van Feyenoord en werd in die periode razend populair bij de supporters. Meijer kreeg in 2010 een koninklijke onderscheiding vanwege zijn verdiensten voor de club. Gerard Meijer is als ambassadeur in het bezit van Legioenpas nummer 1.