Fanshop Tickets
; Fanshop Tickets
De Club

Zondag kortingsdag in Fanshop voor Legioen-leden en Kameraadjes

De Feyenoord Fanshop Marathon bij De Kuip opent aanstaande zondag 17 november tussen 12:00 en 16:00 uur de deuren voor een exclusieve kortingsdag voor leden van Het Legioen, Kameraadjes en FSV De Feijenoorder. Zij ontvangen op deze dag 25% korting op de wedstrijd- en trainingskleding van adidas.

De kortingsdag belooft een feestelijke middag te worden. Zo is er voor de kinderen een groot Feyenoord-springkussen aanwezig. Daarnaast is ook Brasserie De Kuip geopend met een speciale aanbieding voor leden. Bij ieder drankje ontvangen zij een gratis Feyenoord-gebakje (op=op!).

Toegang
Op vertoon van jouw seizoenkaart, Legioenpas, Kameraadjesclubpas of FSV De Feijenoorder ledenpas heb je toegang tot deze speciale kortingsdag. Overige familieleden zijn uiteraard ook welkom! Wil je alvast inspiratie opdoen? Bekijk het assortiment op www.feyenoordfanshop.nl

Nog geen lid?
Nog geen lid van Het Legioen of Kameraadjes? Meld je dan voor zondag 17 november aan en profiteer direct van de kortingsdag (toegang op basis van de bevestigingsmail).