Word lid

Wie wordt de Speler van de Maand januari? Stem nu!

Leden van Het Legioen kunnen weer stemmen op de Speler van de Maand. Welke speler verdient deze titel volgens jou over de maand januari? Stemmen kan hier.

Leden van Het Legioen kunnen weer stemmen op hun favoriete Speler van de Maand. Feyenoord behaalde afwisselend goede en minder goede resultaten in de volle januari maand. Met winst op Sparta Rotterdam en PEC Zwolle begon januari goed. Feyenoord verzaakte daarop echter minimaal een punt te pakken in De Klassieker. Winst in het bekerduel tegen Heracles Almelo bracht ons doordeweeks naar de kwartfinales van de TOTO KNVB Beker, maar Feyenoord liep wederom averij op in het weekend, ditmaal tegen AZ. Het programma werd met 3 punten afgesloten door verlies in Heerenveen en een zeer knappe zege op PSV.

Spelregels
Legioen-leden kunnen twaalf punten verdelen over drie Feyenoorders die in hun ogen de beste waren in de afgelopen maand. Stemmen op jouw favoriet van de maand januari kan de hele eerste week van februari 2021. De speler die over het hele seizoen de meeste punten heeft verzameld, kroont zich tot Speler van het Seizoen 2020-2021.

Stemmen
Wil jij je mening laten gelden? Stem dan nu hier op jouw Speler van de Maand.

Nog geen lid van Het Legioen?
Als lid van Het Legioen profiteer je van vele voordelen. Zo krijg je altijd 15% korting in de (online) Fanshop, ontvang je vier keer per jaar Feyenoord Magazine, toegang tot exclusieve evenementen en winacties, een unieke Feyenoord-welkomstbox en nog veel meer! Meld je nu direct aan.