Fanshop Tickets
; Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Volg alles over PEC Zwolle - Feyenoord

Feyenoord begint in Zwolle aan de tweede seizoenshelft van 2018-2019. PEC Zwolle is de tegenstander in de achttiende speelronde van de Eredivisie. Er wordt zaterdag om 19:45 uur afgetrapt in het MAC3PARK Stadion.

Op de officiële clubaccounts op TwitterInstagram en Facebook én in het liveblog wordt door middel van video’s, foto’s en feitjes afgeteld naar het duel in Zwolle, dat tevens live te zien is op FOX Sports 1.

Liveblog & Feyenoord App
Dankzij het geïntegreerde liveblog is de Feyenoord App ook het perfecte kanaal om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in het MAC3PARK Stadion. Je vindt in het liveblog een verslag van minuut tot minuut, actuele foto’s en statistieken. Via de handige pushmeldingen weet je het bovendien direct wanneer er een doelpunt gemaakt is. Scoort Feyenoord, dan hoor je zelfs de bekende goaltune. Kijk je de wedstrijd op FOX Sports? Dan is het liveblog jouw ideale tweede scherm.

Overzicht kanalen
Wil je er zeker van zijn dat je niets mist van het duel met PEC Zwolle? Volg Feyenoord dan via alle onderstaande kanalen!