Fanshop Tickets
; Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Volg alles over Feyenoord - Fortuna Sittard

Feyenoord treft Fortuna Sittard in de kwartfinale van de KNVB Beker. In De Kuip staat vanaf 20:45 uur een ticket naar de halve finales op het spel. Je hoeft niets te missen van dit duel!

Op de officiële clubaccounts op TwitterInstagram en Facebook én in het liveblog wordt door middel van video’s, foto’s en feitjes afgeteld naar het duel in De Kuip, dat tevens live te zien is op FOX Sports 1.

Livestreams en exclusieve beelden
Vanaf twee uur voor de wedstrijd kun je updates uit het stadion verwachten. Zo kun je de aankomst van de spelersbus bij de De Kuip live bekijken via ons YouTube-kanaal, krijg je exclusieve beelden te zien uit de kleedkamer en wordt de warming-up live gestreamd op onze Facebook-pagina.

Als eerste de opstelling
Wil je als eerste de opstelling van Feyenoord weten? Download dan de officiële Feyenoord App. Via de pushmelding weet je dan eerder dan iedereen welke elf spelers trainer Giovanni van Bronckhorst het veld in gaat sturen.

Liveblog & Feyenoord App
Dankzij het geïntegreerde liveblog is de Feyenoord App ook het perfecte kanaal om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in Rotterdam. Je vindt in het liveblog een verslag van minuut tot minuut, actuele foto’s en statistieken. Via de handige pushmeldingen weet je het bovendien direct wanneer er een doelpunt gemaakt is. Scoort Feyenoord, dan hoor je zelfs de bekende goaltune. Kijk je de wedstrijd op FOX Sports? Dan is het liveblog jouw ideale tweede scherm.

Overzicht kanalen
Wil je er zeker van zijn dat je niets mist van het bekerduel met Fortuna Sittard? Volg Feyenoord dan via alle onderstaande kanalen!