Fanshop Tickets
; Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Mis niets van Feyenoord - Panathinaikos

Feyenoord treft Panathinaikos woensdagavond (20:00 uur) in de eerste oefenwedstrijd in De Kuip. Je hoeft niets van het duel in de voorbereiding op het seizoen 2019-2020 te missen!

Op de officiële clubaccounts op TwitterInstagram en Facebook én in het liveblog wordt door middel van video’s, foto’s en feitjes afgeteld naar het eerste thuisduel van 2019-2020, dat tevens live te zien is op Veronica. Om 19:30 uur start de uitzending met een voorbeschouwing op de wedstrijd in De Kuip.

Liveblog & Feyenoord App
Dankzij het geïntegreerde liveblog is de Feyenoord App ook het perfecte kanaal om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in Rotterdam. Je vindt in het liveblog een verslag van minuut tot minuut, actuele foto’s en statistieken. Via de handige pushmeldingen weet je het bovendien direct wanneer er een doelpunt gemaakt is. Scoort Feyenoord, dan hoor je zelfs de bekende goaltune. Kijk je de wedstrijd op Veronica? Dan is het liveblog jouw ideale tweede scherm.

Overzicht kanalen
Wil je er zeker van zijn dat je niets mist van Feyenoord - Panathinaikos? Volg Feyenoord dan via alle onderstaande kanalen!

Twitter
Instagram
Facebook
YouTube
Liveblog
Feyenoord App

Aanwezig zijn bij Feyenoord - Panathinaikos?
Wil jij toch liever zelf bij de eerste oefenwedstrijd in De Kuip aanwezig zijn? Er zijn nog tickets verkrijgbaar in de officiële Feyenoord Ticketshop! Klik hier voor meer informatie over de prijzen en beschikbaarheid.