Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Vilhena poseert met leeuw voor Feyenoord Magazine

Alle leden van Het Legioen ontvangen vrijdag (vandaag) de vierde editie van Feyenoord Magazine van dit seizoen. In het blad zijn onder meer interviews te lezen met covermodel Tonny Vilhena, Cuco Martina, Mike Obiku en Stanley Brard.

Wat vind je zoal in dit Feyenoord Magazine?

  • Tonny Vilhena: roofdier in rood-wit - In ruim zeven jaar tijd speelde Tonny Vilhena al meer dan tweehonderd wedstrijden in Feyenoord 1. De 24-jarige middenvelder is uitgegroeid tot een van de leiders van het elftal en poseerde voor het Feyenoord Magazine met een opgezette leeuw. ‘Ik wil het team op sleeptouw nemen.’
  • Cuco Martina legt zijn ziel bloot - Los van zijn ambities als voetballer heeft de Rotterdamse verdediger een ander doel: zijn moeder helpen.
  • ‘Niemand was sterker dan Mike Obiku’ – De oud-spits droomt van een kans als trainer, vertelt hij op de massagebank bij Gerard Meijer.
  • Brard: ‘De jeugd kan Feyenoord opnieuw een boost geven’ – Het hoofd jeugdopleiding is optimistisch over de toekomst. ‘Supporters zullen steeds weer nieuwe talenten zien doorbreken.’
  • Jürgen Grabowski is zonder rancune - De Duitse aanvaller was in de jaren zeventig dicht bij een overgang naar De Kuip, alleen zaten de toenmalige spelers van Feyenoord niet op hem te wachten. Hij vertelt er voor het eerst zelf over.
  • Eendagsvliegen in De Kuip – Trots en teleurstelling vechten om voorrang bij de spelers die niet vaker dan eenmaal uitkwamen voor Feyenoord 1.
  • Verder lees je columns van Jan Boskamp, Fidan Ekiz, Robert van Brandwijk en Vincent Bijlo, speel je de #Feyenoord-quiz en nog veel meer!


Legioen-lid worden?
Ook vijf keer per jaar Feyenoord Magazine ontvangen? Sluit je dan aan bij Het Legioen via www.hetlegioen.nl. Feyenoord Magazine is tevens los verkrijgbaar in onder meer de Feyenoord Fanshops.

Bekijk in de videospeler de ‘making of’ van de covershoot met Tonny Vilhena.