Word lid

Update seizoenkaartverkoop: Feyenoord zet maximum op 33.000 seizoenkaarten

Feyenoord heeft al ruim 31.500 seizoenkaarten verkocht! Daarmee is een grote groep supporters ook in 2022-2023 verzekerd van een vaste plek in De Kuip en is ook de beoogde verkooplimiet van 32.000 seizoenkaarten in zicht. Omdat leden van Het Legioen en de Junioren van Feyenoord Juniorclub Kameraadjes nog geen kans hebben gehad om een seizoenkaart te bemachtigen, verhoogt de club het limiet naar 33.000. 

Beide genoemde groepen hebben vanaf vandaag 18:00 uur de mogelijkheid een kaart te bestellen en naar verwachting zijn alle seizoenkaarten na vandaag uitverkocht. Lid van Het Legioen of Kameraadjes Junioren? Bestel hier jouw seizoenkaart!

De massale steun waar Feyenoord 1 afgelopen voetbaljaar op kon rekenen gaat aankomend seizoen onverminderd verder. Hoewel de eerste officiële wedstrijd van dit seizoen nog even op zich laat wachten, laten de in raptempo hoeveelheid verlengde seizoenkaarten zien dat het legioen klaar voor het maken van nieuwe herinneringen. Feyenoord is dankbaar voor de onvoorwaardelijke steun van deze grote groep supporters die kiest voor verlengen. We kijken samen met jullie uit naar een nieuw seizoen in een tot de nok toe gevulde Kuip!

Vaste plek in De Kuip
Supporters die de afgelopen periode een nieuwe seizoenkaart hebben aangevraagd, zijn komend jaar verzekerd van een vaste plek in De Kuip. Verlengen en verplaatsen met stoelgarantie of bijkopen voor huidige seizoenkaarthouders kon tot en met donderdag 16 juni 2022. Seizoenkaarthouders die nog niet hebben verlengd, kunnen nog een seizoenkaart aanschaffen tot dinsdag 21 juni 17:59 uur. Hierna start de verkoop onder Het Legioen en Kameraadjes Junioren.

Losse kaarten
Naast de steun van seizoenkaarthouders konden Arne Slot en zijn selectie in 2021-2022 ook rekenen op aanwezigheid van nog meer Feyenoord-supporters. Voor deze groep is de verwachting dat van de in totaal 47.500 plaatsen, waarvan ongeveer 37.000 beschikbaar zijn voor verkoop aan supporters, zo'n 4.000 kaarten worden gereserveerd voor losse verkoop.

De overgebleven plaatsen in het stadion worden beschikbaar gesteld aan uitsupporters, maatschappelijke doelen, aandeelhouders van Stadion Feijenoord, het zakelijke segment (Business Unit- en Seathouders), leden van Sportclub Feyenoord en medewerkers van Feyenoord Rotterdam.

Vragen
Heb je vragen over de (fasering) van seizoenkaarten voor 2022-2023? Klik hier voor meer informatie over de fases, seizoenkaartprijzen en wat een seizoenkaart 2022-2023 biedt. Je kunt ook (telefonisch) contact opnemen met Feyenoord Service & Tickets via 0900-1908, Twitter (@VraagFeyenoord) of Whatsapp 06-1907 1908.