Fanshop Tickets
; Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Stam verwelkomt Berghuis en Malacia op 1908

Ook voor Steven Berghuis en Tyrell Malacia is de voorbereiding op het nieuwe seizoen begonnen. Het tweetal sloot maandag aan bij de selectie op 1908, waar met een dubbele ochtendsessie de tweede trainingsweek werd afgetrapt.

Beide linkspoten hadden afgelopen week nog vakantie, vanwege verplichtingen aan het einde van vorig seizoen. Zo ging Berghuis nog met het Nederlands elftal op trainingskamp naar Portugal, waarna de buitenspeler uiteindelijk afviel voor de Nations League-finales. Tyrell Malacia kwam eind mei nog in actie voor Jong Oranje.

Met Berghuis en Malacia weer aan boord begon Feyenoord op het eigen 1908 aan een nieuwe week, met een vroege besloten sessie en vervolgens een openbare training. De aanwezige toeschouwers zagen dat Ridgeciano Haps het grootste deel van de training weer meedeed met de groep, terwijl Sam Larsson en Calvin Verdonk een individueel programma afwerkten.

Het team van trainer Jaap Stam werkt deze week toe naar de tweede oefenwedstrijd van dit seizoen. Komende zaterdag speelt Feyenoord om 15:00 uur in en tegen Dordrecht. Kaarten zijn verkrijgbaar via de officiƫle website van de club uit de Keuken Kampioen Divisie.