Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Supporters hebben hoofdrol in Online Feyenoord Magazine

Je komt er in de vierde editie van het Online Feyenoord Magazine niet alleen achter welke muzieksmaak covermodel Cuco Martina heeft of hoe Wouter Burger met duivelse dilemma’s (‘Doutzen of Yolanthe?’) omgaat. In deze uitgave spelen namelijk ook twee supporters een prominente rol.

Klik hier om als Legioen-lid direct naar het vierde Online Feyenoord Magazine te gaan, de volgende digitale uitgave met exclusieve verhalen in woord en (bewegend) beeld voor leden van de officiële supportersclub van Feyenoord.

Youri Boeters vertelt openhartig over de periode waarin hij een stadionverbod kreeg wegens het afsteken van vuurwerk en hoe een fancoach hem hielp. ‘Het boeide me allemaal even vrij weinig,’ zegt hij in gesprek met presentator Jeremy Sno. ‘Thuis ging het niet lekker, op school ging het niet lekker, op m’n werk ging het niet lekker… Feyenoord was toen mijn uitlaatklep.’

Boeters legt uit dat hij veel te danken heeft aan zijn fancoach, die hij in het item voor de rubriek ‘Feyenoord Foundation’ weer ontmoet. Lars van den Berg is de hoofdrolspeler in het item ‘Mijn Feyenoord’. Hij is Feyenoord-supporter in hart en nieren, maar ook Amsterdammer. Hij legt uit hoe dat komt en wat dat met hem en zijn omgeving doet.

Naast deze items lees je ook in deze editie weer een exclusieve column van Jan Boskamp, kun je eten als een speler van Feyenoord 1 door volgens recept van de chef-kok van 1908 te koken, wordt jouw kennis van de 75-jarige Willem van Hanegem getest met een quiz en houdt Noah Lewis een dagboek bij.

Sluit je aan bij Het Legioen
Wil jij dit en nog veel meer exclusieve verhalen (van achter de schermen) lezen, zien en horen? Ga dan naar www.hetlegioen.nl, sluit je aan bij Het Legioen en ontvang ook de laatste twee Online Feyenoord Magazines én komende fysieke Feyenoord Magazines!