Word lid

Stemmen: wie was jouw favoriete speler in oktober?

Het is weer mogelijk om op jouw Legioen Speler van de Maand te stemmen. Leden van Het Legioen kunnen vanaf vandaag hun stem uitbrengen op hun favoriete speler in de maand oktober. 

Direct stemmen? Dat kan hier.

De maand oktober was er een met wisselend succes voor Feyenoord. De drukke maand werd afgetrapt met een puike 1-4 overwinning bij Willem II, waarna drie gelijke spelen (Sparta Rotterdam, Dinamo Zagreb en RKC Waalwijk) en een nederlaag (Wolfsberger AC) volgden.

Spelregels
Legioen-leden kunnen twaalf punten verdelen over drie Feyenoorders die in hun ogen de besten waren in de afgelopen maand. Onder alle stemmers wordt een gesigneerd thuisshirt verloot. Stemmen op jouw favoriet van de maand oktober kan tot en met zondag 15 november. De speler die over het hele seizoen de meeste punten heeft verzameld, kroont zich tot Speler van het Seizoen 2020-2021.

Stemmen
Wil jij je mening laten gelden en kans maken op een gesigneerd thuisshirt? Stem dan nu hier op jouw Speler van de Maand oktober.

Nog geen lid van Het Legioen?
Als lid van Het Legioen profiteer je van vele voordelen, zoals altijd 15% korting in de (Online) Feyenoord Fanshop, vier keer per jaar het Feyenoord Magazine, toegang tot exclusieve evenementen en winacties, een unieke Feyenoord-welkomstbox en nog veel meer! Meld je nu direct aan.