Word lid

Stem op jouw Legioen Speler van de Maand september

Een nieuw seizoen, dus ook een nieuwe Legioen Speler van de Maand-verkiezing! De maand september zit erop en leden van Het Legioen kunnen vanaf vandaag stemmen op hun favoriet.

Direct stemmen? Dat kan hier.

Feyenoord pakte in september de draad weer op na zo’n zes maanden zonder competitievoetbal. PEC Zwolle werd bij de seizoenstart met 0-2 verslagen door twee goals van aanvoerder Steven Berghuis, die een week later ook doel trof maar zijn ploeg niet langs FC Twente kon helpen: 1-1. De maand werd afgesloten met een overtuigende zege (4-2) op ADO Den Haag, mede dankzij een wereldgoal van Marcos Senesi.

Spelregels
Ook in het seizoen 2020-2021 kunnen Legioen-leden twaalf punten verdelen over drie Feyenoorders die in hun ogen de besten waren in de afgelopen maand. Onder alle stemmers wordt een gesigneerd thuisshirt verloot. Stemmen op jouw favoriet van de maand september kan tot en met zondag 11 oktober. De speler die over het hele seizoen de meeste punten heeft verzameld, kroont zich tot Legioen Speler van het Seizoen 2020-2021.

Stemmen
Wil jij je mening laten gelden en kans maken op een gesigneerd thuisshirt? Stem dan nu hier op jouw Speler van de Maand september.

Nog geen lid van Het Legioen?
Als lid van Het Legioen profiteer je van vele voordelen, waaronder 15% korting in de (online) Fanshop, vier keer per jaar het Feyenoord Magazine, toegang tot exclusieve evenementen en winacties, een unieke Feyenoord-welkomstbox en nog veel meer. Meld je nu direct aan!