Word lid

Stem op de Speler van de Maand februari

Leden van Het Legioen kunnen weer stemmen op de Speler van de Maand. Welke speler verdient deze titel volgens jou over de maand februari? Stemmen kan hier.

Eerlijk is eerlijk: februari was qua resultaten niet de beste maand voor Feyenoord. Uitzondering was de grootste overwinning van het seizoen tot dusver, op Valentijnsdag tegen Willem II (5-0). Welke speler onderscheidde zich volgens jou in positieve zin? Breng je stem uit!

Spelregels
Legioen-leden kunnen twaalf punten verdelen over drie Feyenoorders die in hun ogen de beste waren in de afgelopen maand. Stemmen op jouw favoriet van de maand januari kan de hele eerste week van februari 2021. De speler die over het hele seizoen de meeste punten heeft verzameld, kroont zich tot Speler van het Seizoen 2020-2021.

Stemmen
Wil jij je mening laten gelden? Stem dan nu hier op jouw Speler van de Maand.

Nog geen lid van Het Legioen?
Als lid van Het Legioen profiteer je van vele voordelen. Zo krijg je altijd 15% korting in de (online) Fanshop, ontvang je vier keer per jaar Feyenoord Magazine, toegang tot exclusieve evenementen en winacties, een unieke Feyenoord-welkomstbox en nog veel meer! Meld je nu direct aan.