Word lid

Stemmen: wie was jouw favoriet in oktober?

Leden van Het Legioen kunnen ook dit seizoen weer stemmen voor de verkiezing Speler van de Maand. Vanaf vandaag (donderdag) is de stembus geopend voor de maand oktober, waarin Feyenoord onder meer thuis won van PEC Zwolle. Wil je stemmen?

Oktober
Feyenoord kwam in de maand oktober drie keer in actie en dat gebeurde met wisselend succes. Het eerste competitieduel van de maand eindigde bij Willem II na een goal van Steven Berghuis (strafschop) in de slotfase nog in een 1-1 gelijkspel, waarna PEC Zwolle in De Kuip met 3-0 werd verslagen door goals van Jordy Clasie, Nicolai Jørgensen en Berghuis. Laatstgenoemde bereikte door zijn treffer een mooie mijlpaal: hij kwam die middag op vijftig Eredivisietreffers in zijn carrière. De maand werd afgesloten met een 3-0 nederlaag in de Klassieker tegen Ajax.

Spelregels
Evenals vorig seizoen kunnen Legioenleden twaalf punten verdelen over drie Feyenoorders die in hun ogen de beste waren in de afgelopen maand. Onder alle stemmers wordt een gesigneerd thuisshirt verloot. Stemmen op jouw favoriet van de maand oktober kan tot en met zondag 7 november. De speler die over het hele seizoen de meeste punten heeft verzameld, kroont zich tot Speler van het Seizoen 2018-2019.

Stemmen
Wil jij je mening laten gelden en kans maken op een gesigneerd thuisshirt? Stem dan nu hier op jouw Speler van de Maand oktober.