Word lid
Speler van de Maand

Stem op jouw Speler van de Maand!

De maand april zit er weer op, dus is de stembus geopend! Wie was in de doelpuntrijke maand april jouw favoriet voor de Speler van de Maand-award?

In april speelde de ploeg van Arne Slot drie Eredivisie-wedstrijden en drie Europese avonden voor de UEFA Conference League. Op eigen bodem werd eerst Willem II met 2-0 verslagen, waarna Slavia Praag op bezoek kwam. In een knotsgek duel werd in de allerlaatste minuut de overwinning verspeeld. De wedstrijd eindigde in 3-3. Enkele dagen later boekte Feyenoord een ruime overwinning op het kunstgras in Almelo bij Heracles. Feyenoord speelde midweeks een sterke pot in Praag en versloeg Slavia met 1-3, waarmee de halve finales van de UEFA Conference League werd behaald. De euforische sfeer uit die wedstrijd werd in het weekend tegen FC Utrecht bijna verstoord, maar Feyenoord wist in de 96ste minuut alsnog de volle buit binnen te halen.

De kers op de taart voor al dit spektakel volgde op donderdag 28 april, toen Feyenoord in een tot de nok gevulde Kuip Olympique Marseille mocht ontvangen in de halve finale van de UEFA Conference League. In een zeer aantrekkelijke wedstrijd wisten de Rotterdammers een 3-2 zege uit het vuur te slepen, waarmee een goede uitgangsposititie voor de return werd bemachtigd.

Een prachtige maand waarin de Rotterdammers ongeslagen bleven. Wie verdient volgens jou de Speler van de Maand-award? Stem via ondertaande button op jouw top-3. 

Stemmen