Word lid

Speciale korting op 'Meesterbrein' het boek van Wim Jansen

Hij maakte onderdeel uit van de gouden generatie van het Nederlandse voetbal, maar voelde zich na zijn gloriedagen als speler nooit prettig in de spotlights. Door ingewijden uitvoerig geprezen om zijn kennis, in het openbaar weinig mededeelzaam. In Meesterbrein, de biografie die zal verschijnen ter gelegenheid van zijn 75ste verjaardag, doorbreekt Wim Jansen nu het stilzwijgen.

In Meesterbrein gaan zijn visie en zijn levensverhaal hand in hand. Daarnaast indrukwekkende persoonlijke bijdragen van onder meer Jan Boskamp, Peter Bosz, Robin van Persie, Rinus Israël, Peter Bosz, Sjaak Troost, Alfred Schreuder, Henrik Larsson, Celtic-icoon Murdo MacLeod en zijn protégé Glenn van der Kraan (Head of coaching van Manchester City). Zij karakteriseren de man met de ogen die alles zien. Schrijver Yoeri van den Busken volgde vanaf 1986 het topvoetbal op de voet voor De Telegraaf, Voetbal International en FourFourTwo. Meesterbrein is zijn 21e boek. Eerder publiceerde hij over onder anderen Louis van Gaal, John Blankensteijn, Harry van Raaij, Jan Jongbloed en Piet Schrijvers. De biografie over culttrainer Simon Kistemaker werd in 2016 uitgeroepen tot Staantribune Voetbalboek van het Jaar. 

Leden van Het Legioen kunnen vanaf vandaag de speciale uitgave van Meesterbrein bestellen met een eenmalige korting! De gebonden editie, versierd met rood-witte leeslinten en het kenmerkende rood geverfde boekblok, is verkrijgbaar voor € 27,50 inclusief verzending, in plaats van € 32,50 exclusief verzending. Het boek is een must have in de boekenkast van iedere Feyenoord-liefhebber. Meesterbrein komt uit op 28 oktober, de 75ste verjaardag van Wim Jansen. Bestel hem snel, want de gebonden editie verschijnt in een beperkte oplage en wordt vooralsnog niet in de winkels verkocht. Bekijk de actie via onderstaande button.


BEKIJK ACTIE