Fanshop Tickets
; Fanshop Tickets
eSports

Feyenoord opent eRoom voor eSporters

De vijf eSporters van Feyenoord hebben hun eigen eRoom gekregen. Deze ruimte, met uitzicht op De Kuip, werd woensdagmiddag (vandaag) feestelijk geopend.

De afdeling eSports van Feyenoord was op zoek naar een ruimte waar Jaey Daalhuisen, Jimmy Donkers, Lars de Jong, Justin Gommel en Alessio de Martino op elk moment van de dag kunnen trainen en hun wedstrijden kunnen spelen. Met de eRoom, op een locatie tegenover De Kuip, is deze ruimte gevonden.

In de eRoom kunnen Feyenoords vijf eSporters gezamenlijk trainen, tips en trucs met elkaar delen en spelen voor de Weekend League en andere toernooi, ongeacht wedstrijden of evenementen in De Kuip. Zij hebben dan ook altijd toegang tot de ruimte. 

Acht Feyenoord-supporters kregen die toegang vandaag heel even. Zij mochten de feestelijke opening bijwonen en speelden een FIFA-toernooi tegen elkaar, dat gewonnen werd door Robin van Peer. Hij is door die prestatie uitgenodigd om de eerste officiële training van de eSporters bij te wonen.

Volg eFeyenoord
Wil je op de hoogte blijven van de verrichtingen van onze eSporters en het gebruik van deze speciale ruimte? Volg dan het Instagram-kanaal van Feyenoord eSports.