Word lid

Het Legioen presenteert het eerste Online Feyenoord Magazine

Het Legioen presenteert met trots de eerste editie van het Online Feyenoord Magazine. Deze digitale uitgave, met exclusieve verhalen in woord en (bewegend) beeld, is gisteravond (vrijdag) per mail verstuurd naar alle leden van de officiële supportersclub van Feyenoord.

In deze bijzondere allereerste uitgave van het Online Feyenoord Magazine deelt Jeremiah St. Juste zijn afspeellijst, vertelt supporter Joop Smit geanimeerd dat hij iedere ochtend wakker wordt met een Feyenoord-liedje in zijn hoofd en kiest Jens Toornstra tussen duivelse dilemma’s.

Het bijzondere verhaal van Hicham
Hicham prijkt in Feyenoord-tenue op de eerste cover van het Online Feyenoord Magazine. Hij vertelt verderop zijn bijzondere verhaal, over zijn deelname aan de Feyenoord Street League en S.V. GIO maar ook de enorme impact van de club op het leven van zijn overleden vader.

Naast de persoonlijke verhalen van Joop Smit en Hicham komen Legioen-leden er ook achter hoe de officiële kanalen van Feyenoord up-to-date worden gehouden en door wie. En wil je eten als een speler van Feyenoord 1? Pak dan het recept van de chef-kok van 1908 erbij!

Sluit je aan bij Het Legioen
Wil jij dit en nog veel meer exclusieve verhalen (van achter de schermen) lezen, zien en horen? Ga dan naar www.hetlegioen.nl, sluit je aan bij Het Legioen en ontvang ook de komende vijf Online Feyenoord Magazines én fysieke Feyenoord Magazines!