Fanshop Tickets
; Fanshop Tickets
Kameraadjes

Nieuw: app speciaal voor Kameraadjes

De officiële Kameraadjes App is vanaf nu te downloaden! Leden van de Juniorclub van Feyenoord stappen in een toffe Feyenoord-wereld en staan dicht bij hun voetbalhelden.

In de Kameraadjes App kunnen zij zich uitleven in de wereld van hun favoriete voetbalclub. Kameraadjes maken hun eigen avatar en spelen tegen hun Feyenoord-helden. Zo kunnen ze een één-tegen-één-duel uitvechten met een speler van Feyenoord of langs pionnen en obstakels dribbelen.

Ze kunnen hun favoriete Feyenoord-spelers ook buiten het ‘trainingsveld’ treffen. Het is binnen de Kameraadjes App namelijk mogelijk om alle spelerskaarten te verzamelen. Die vind je door de Kameraadjes App dagelijks te gebruiken. Je komt ze dan als gebruiker vanzelf tegen.

In de Kameraadjes App wordt ook afgeteld naar de volgende wedstrijd van Feyenoord 1 en is het mogelijk om live op de hoogte te blijven van de stand in De Kuip of bij uitwedstrijden. Wil jij de Kameraadjes App (voor jouw Kameraadje) downloaden? Dat kan hier!

Ook aan de allerjongste Kameraadjes (tot en met 2 jaar) is gedacht. Mini’s hebben hun eigen leefwereld binnen de App, waar zij eindeloos kunnen spelen in de dierentuin van Feyenoord. Bovendien kunnen ze luisteren naar de Feyenoord-avonturen van de beestenbende met de verhalen uit de bekende voorleesboeken, geïllustreerd door Roland Hols en ingesproken door Eus Roovers.

Let op: de Kameraadjes App is exclusief voor leden van de Juniorclub. Nog geen lid? Aanmelden kan hier