Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Legioen-leden zien droom uitkomen bij meet & greet met selectie

Een dag om nooit te vergeten. Dat was het voor veertig leden van Het Legioen, die het voorrecht hadden om te lunchen met de volledige selectie en staf van Feyenoord. De lunch maakte deel uit van een exclusieve meet & greet, die compleet werd gemaakt met een rondleiding door De Kuip.

De negenjarige Brent hoopte vooraf op een ontmoeting met Robin van Persie. Het werd nog veel mooier voor de jonge Feyenoorder, die het geluk had dat hem aan tafel een plekje pal naast de aanvoerder was toebedeeld. ‘Toen hij aankwam was ik een beetje zenuwachtig, maar het was vooral heel cool’, zei Brent.

Niet alleen de jongste onder de aanwezigen ging voldaan huiswaarts. Ook voor alle overige leden was het een meer dan geslaagde middag, niet in de laatste plaats omdat er vele selfies, foto’s en handtekeningen waren gescoord. Bovendien kregen alle supporters een bal mee naar huis, die door alle spelers persoonlijk was gesigneerd.

‘We hebben een fantastische dag gehad’, sprak een van de Legioen-leden na afloop tegenover Feyenoord TV. ‘De spelers namen echt de tijd voor ons. Het was heel bijzonder om dit mee te maken.’ Een reportage van de meet & greet in De Kuip zie je in de videospeler.

Ook kans maken op dit soort unieke belevenissen? Sluit je dan nu aan bij Het Legioen!