Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Volgende beloning voor international Sinisterra

Luis Sinisterra is door leden van Het Legioen verkozen tot Speler van de Maand september. Het is voor de talentvolle aanvaller de eerste keer dat hij zich op basis van het aantal stemmen van de supporters de beste Feyenoorder mag noemen van de voorbije maand.

Eerste oproep
Sinisterra is dit seizoen een van de uitblinkers in het team van Jaap Stam en dat is niet onopgemerkt gebleven. De ultieme beloning voor zijn prestaties volgde vorige week, toen hij voor de eerste keer werd opgenomen in de definitieve selectie van het nationale team van Colombia. De twintigjarige aanvaller bereidt zich momenteel met zijn landgenoten voor op interlands tegen Chili en Algerije.

Stemmen
Dat ook de supporters de ontwikkeling van Sinisterra waarderen, blijkt het uit aantal stemmen dat de Colombiaan ontving bij de Speler van de Maand-verkiezing. Mede dankzij zijn doelpunt – als eerste Colombiaanse speler in Feyenoord-shirt in de Eredivisie) en assist tegen FC Twente hield hij onder meer Steven Berghuis (tweede) en Sam Larsson (derde) achter zich.

Dankbaar
‘Ik ben de supporters heel dankbaar voor de steun die ze mij hebben gegeven. Dat motiveert mij om hard te blijven werken en elke dag beter te worden,’ aldus Sinisterra, die de trofee kreeg overhandigd van zijn maatje Renato Tapia. Hoe dat ging zie je in de videospeler.

Speler van het Seizoen
Legioen-leden kunnen na afloop van elke maand twaalf punten verdelen over drie Feyenoorders. De speler die over het hele seizoen de meeste punten heeft verzameld, kroont zich tot Speler van het Seizoen 2019-2020.