Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Wie was jouw favoriete speler in december?

Leden van Het Legioen kunnen met ingang van vandaag stemmen op de Speler van de Maand december.

Wil je direct stemmen? Dat kan hier.

Winst in kraker en KNVB Beker
Feyenoord kwam in de maand december zes keer in actie en begon met een zege in de kraker tegen de tot dat moment ongeslagen koploper PSV. De Eindhovenaren werden in een kolkende Kuip met 2-1 verslagen. Het team van Giovanni van Bronckhorst was daarna ook te sterk voor VVV-Venlo (4-1) en FC Emmen (1-4), maar verloor van Fortuna Sittard (0-2) en sloot af met een gelijkspel bij ADO Den Haag (2-2).

In het toernooi om de KNVB Beker sloot Feyenoord het kalenderjaar 2018 wel op een positieve manier af. FC Utrecht werd door een goal van Tonny Vilhena met 1-0 verslagen, waardoor een plek in de kwartfinales van het bekertoernooi werd veroverd. Voor onder anderen Sam Larsson - die in de maand december vier keer scoorde - en Steven Berghuis (2 goals, 4 assists in laatste zes duels) betekent dat een volgende kans om te schitteren in De Kuip.

Spelregels
Legioen-leden kunnen twaalf punten verdelen over drie Feyenoorders die in hun ogen de beste waren in de afgelopen maand. Onder alle stemmers wordt een gesigneerd thuisshirt verloot. Stemmen op jouw favoriet van de maand december kan tot en met maandag 7 januari. De speler die over het hele seizoen de meeste punten heeft verzameld, kroont zich tot Speler van het Seizoen 2018-2019.

Stemmen
Wil jij je mening laten gelden en kans maken op een gesigneerd thuisshirt? Stem dan nu hier op jouw Speler van de Maand december.