Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Dubbelslag voor Larsson na productief slot 2018

Sam Larsson is twee keer in de prijzen gevallen na zijn productieve maand december. De Zweedse buitenspeler kreeg de prijs voor Legioen Speler van de Maand en zijn goal tegen PSV (2-1 zege) werd verkozen tot Doelpunt van de Maand.

Larsson scoorde in december liefst vier keer – één keer tegen PSV en ADO Den Haag en twee keer tegen VVV-Venlo – en werd mede daardoor door Het Legioen gekozen tot Speler van de Maand. Dat was voor hem de eerste keer sinds zijn komst naar Rotterdam.

Zijn goal tegen PSV, waarmee hij zich tot matchwinner kroonde in de topper tegen de Eindhovenaren, werd bovendien verkozen tot Doelpunt van de Maand. ‘Voor mij was december persoonlijk een mooie maand, met een goed begin tegen PSV,’ blikte Samba Sam voor de camera van Feyenoord TV terug.

‘Laten we hopen dat het niet bij december blijft, maar dat ik ook in de lente door kan gaan met scoren en belangrijk zijn,’ vervolgde Larsson. Zelf heeft hij daar wel vertrouwen in. ‘Je krijgt natuurlijk zelfvertrouwen als je scoort. Zo wordt het makkelijker om voor een scoringskans te gaan.’

Het volledige interview met Sam Larsson bekijk je in de videospeler.