Fanshop Tickets
; Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Laatste dag voorrangsperiode kaartverkoop Feyenoord – PSV

De voorrangsperiode voor seizoenkaarthouders, Legioen-leden en Junioren Kameraadjes op de kaartverkoop voor de thuiswedstrijd tegen PSV eindigt vandaag. Het duel met de Eindhovenaren wordt gespeeld op zondag 15 december (aanvang 14:30 uur). In dit bericht lees je meer informatie over de kaartverkoop.

Voorrangsperiode
Seizoenkaarthouders, Legioen-leden en Junioren Kameraadjes kregen vanaf afgelopen zaterdag voorrang op de kaartverkoop. Deze voorrangsperiode loopt vandaag om 17:59 uur af. Vanaf 18:00 uur komen alle supporters in aanmerking om kaarten te kopen voor de topper in De Kuip. Er kunnen – net als in de voorrangsperiode – maximaal twee kaarten per supporter worden gekocht.

Kaartverkoopinformatie
Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf € 33,50. Voor kinderen op gezinsvakken zijn tickets verkrijgbaar vanaf € 16,50. De kaartverkoop loopt volledig via de Online Ticketshop van Feyenoord. Zorg vooraf dat je kunt inloggen, om problemen tijdens de start van de kaartverkoop te voorkomen. Om aankooprecht van elkaar over te nemen kun je snel en makkelijk mede-kameraden koppelen in de ticketshop onder ‘Kameraden koppelen’ wanneer je bent ingelogd.

Alle verkoopfases, prijzen en overige informatie hierover vind je hier. Voor vragen kun je terecht bij Service & Tickets.