Fanshop Tickets
; Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Toornstra wint verkiezing ‘Goal of the Month’ september

Jens Toornstra is de maker van het mooiste Feyenoord-doelpunt in de maand september. De middenvelder kreeg de afgelopen week de meeste stemmen bij de verkiezing op het officiële Instagram-account van de club.

Volgers van Feyenoord op Instagram konden kiezen uit acht geselecteerde doelpunten (alle competities) die in de maand september werden gemaakt. Niet alleen de goals van het eerste elftal kunnen worden genomineerd, ook treffers uit wedstrijden van Jong Feyenoord en elftallen van Feyenoord Academy maken hierop kans.

De goal van Toornstra – het kiezelharde afstandsschot waarmee hij diep in blessuretijd gelijkmaakte in Emmen – had concurrentie van onder meer ploeggenoten Steven Berghuis en Sam Larsson (beide goals tegen FC Twente) en jeugdspelers Cheick Touré en Ilyas El Moussaoui. Uiteindelijk ging het in de finale van de verkiezing tussen Toornstra en Luciano Narsingh, die met zijn stiftje tegen ADO Den Haag ook fraai scoorde.

Wil je volgende maand ook mee bepalen wie de prijs krijgt voor het doelpunt van de maand? Houd dan het officiële Instagram-account van Feyenoord goed in de gaten. Na afloop van elke maand volgt een nieuwe verkiezing.

  • Jens Toornstra