Word lid

Jarige Dessers wint Speler van de Maand-verkiezing

Cyriel Dessers viert vandaag (woensdag) zijn 27ste verjaardag. De spits werd in de ochtend op trainingscomplex 1908 verrast met twee persoonlijke prijzen als cadeau. Het item dat hiervan is gemaakt, zie je op het YouTube-kanaal van Feyenoord.

Legioen Speler van de Maand november: dat kon bijna niemand anders worden dan Dessers. De spits was in de afgelopen maand meerdere keren de gevierde man bij Feyenoord, vooral dankzij zijn beslissende rol tegen AZ (1-0) en Slavia Praag (2-2). En dus was het nauwelijks een verrassing te noemen dat de huurling de meeste stemmen kreeg van Legioen-leden.

‘Dit vind ik heel leuk en ik ben hier ook echt wel trots op,’ reageerde Dessers bij de ontvangst van de Speler van de Maand-trofee. ‘Fijn dat de supporters aan mij hebben gedacht. Ik ga deze prijs een heel mooie plek geven.’

De ene prijs was nog niet uitgereikt of de volgende werd hem al in de handen geduwd. De eerste van zijn twee gelijkmakers tegen Sparta Praag werd op Feyenoords officiële Instagram-account verkozen tot Goal of the Month november. ‘Het was voor mij een fantastische maand,’ glunderde Dessers, die even later met een big smile poseerde met de twee prijzen. ‘We hebben mooie avonden gehad in Berlijn en in Praag. Dat ik belangrijk kon zijn, is voor mij extra leuk.’

Onder alle stemmers werd een, door Cyriel Dessers gesigneerd, thuisshirt verloot. De gelukkige winnaar van deze prijs is Robin Helms uit Barneveld geworden. Gefeliciteerd!