Fanshop Tickets
; Fanshop Tickets
Feyenoord 1

‘Iedereen weet dat we meer moeten brengen’ | Interview Jaap Stam

Feyenoord heeft maandag de training hervat na een vrij weekend. Daarmee is de voorbereiding begonnen op de eerste competitiewedstrijd na de interlandbreak, aanstaande zondag in De Kuip tegen Heracles Almelo. Hoofdtrainer Jaap Stam blikte maandag bij Feyenoord TV vooruit op de weken die komen gaan.

Voordat de Eredivisie verder gaat, begint Jong Feyenoord dinsdag aan de Premier League International Cup. In het interview licht Stam toe hoe de selectie tot stand is gekomen die maandag is afgereisd naar Engeland.

Terugblikkend op het afgelopen competitieblok erkent de coach dat de prestaties niet altijd optimaal waren. ‘We moeten meer brengen en daar zijn we ook met z’n allen mee bezig,’ stelt Stam. ‘Iedereen is enorm gedreven en wil graag. Ondanks dat nog niet iedereen terug is van de interlandverplichtingen, leven we met een goed gevoel toe naar zondag.’

Het hele interview met Stam, die ook nog ingaat op de status van Nicolai Jørgensen en tegenstander Heracles analyseert, bekijk je in de videospeler.