Word lid

Het Legioen lanceert nieuw actieprogramma: Feyenoord+

Leden van Het Legioen kunnen met ingang van dinsdag 27 november profiteren van nóg meer voordelen. Wie lid is van de officiële supportersclub van Feyenoord kan via het nieuwe actieprogramma Feyenoord+ vanaf nu gebruikmaken van aantrekkelijke aanbiedingen.

Aan het actieprogramma Feyenoord+ zijn tientallen Partners verbonden, die mooie kortingen en exclusieve acties aanbieden aan Legioen-leden. Van kortingen op uitstapjes naar de Euromast, het Luxor Theater en het schip ss Rotterdam tot exclusieve acties die alleen worden aangeboden aan de leden van Het Legioen, zoals een speciale gratis bioscoopvoorstelling in Pathé De Kuip.

Bij veel acties speelt het Feyenoord-gevoel een belangrijke rol, omdat dát is wat de leden van Het Legioen verbindt. Hierbij kan worden gedacht aan een Feyenoord-diner in de RotterTram of een Feyenoord-weekend in Van der Valk Ridderkerk. Maar ook in en rondom De Kuip kunnen leden van Het Legioen profiteren van korting op bijvoorbeeld rondleidingen, een lunch in Brasserie De Kuip en drankjes bij thuiswedstrijden.

Vernieuwde website Het Legioen
Ben jij Legioen-lid en wil je profiteren van de aanbiedingen van Feyenoord+? Ga voor meer informatie naar www.hetlegioen.nl, dat vanaf vandaag bovendien een nieuw design heeft gekregen. Op de gemoderniseerde website vind je daarnaast onder meer het laatste nieuws over Het Legioen, de laatste edities van het (Online) Feyenoord Magazine en kun je stemmen op jouw Speler van de Maand.

Word lid van Het Legioen
Wil jij ook profiteren van de voordelen van Feyenoord+? Sluit je dan aan bij Het Legioen via www.hetlegioen.nl. Dan ontvang je naast de voordelen van Feyenoord+ bovendien vijf keer per jaar het Feyenoord Magazine, zes keer per jaar het Online Feyenoord Magazine, voorrang op kaartverkoop, een seizoengeschenk én krijg je uitnodigingen voor evenementen.