Word lid

Guus Til maakt ontwerp seizoenkaart 2021-2021 bekend

Guus Til heeft het ontwerp van de seizoenkaart 2021-2022 onthuld. Feyenoords kersverse aanwinst toonde de kaart voor het eerst in een online video met begeleidende boodschap, waarin hij onder meer de hoop uitsprak om snel kennis te kunnen maken met het legioen in ‘een kolkende Kuip’.

Het ontwerp is gekozen door leden van Het Legioen, die de afgelopen weken konden kiezen uit vier verschillende opties voor de nieuwe seizoenkaart. Het ontwerp met de duizenden spandoeken van supporters, die de tribunes van het stadion in de donkere coronamaanden kleur gaven, viel het meest in de smaak en kon rekenen op meer dan de helft van de ongeveer 8.000 stemmen.

Legioen-pas
De sfeervolle groene variant kon op iets minder stemmen rekenen en eindigde op de tweede plaats. Ook dit ontwerp wordt in productie genomen. Komend seizoen prijkt de plaat met supporters in een uitverkocht stadion op de Legioen-pas, die door leden van Het Legioen zonder seizoenkaart wordt gebruikt.

Seizoenkaart verlengen/bestellen
Guus Til is er in elk geval bij in het nieuwe seizoen en Feyenoord hoopt dat dit ook geldt voor zoveel mogelijk supporters. De club komt snel met meer informatie over (het verlengen en/of bestellen van) de seizoenkaart 2021-2022.