Word lid

Soccer Schools-deelnemer Vince van Dorsten neemt na 8 jaar afscheid

Varkenoord, zondag 22 november 2020. De dag dat de Najaarsmodule 2020 door ruim 200 kinderen werd afgesloten. Voor iedere deelnemer een bijzondere dag, maar voor Vince van Dorsten was deze dag éxtra bijzonder. Na acht jaar – vijftien trainingsmodules en vier Feyenoord Soccer Camps in Salou verder – was dit de dag dat Vince voor het laatst trainde bij Feyenoord Soccer Schools.

Als jochie van 7 jaar kwam Vince in 2012 voor het eerst in aanraking met Feyenoord Soccer Schools. Onder de indruk was hij toen hij voor het eerst het trainingsveld op Varkenoord mocht betreden en training kreeg van oud-spelers van Feyenoord.

Al snel bleken Feyenoord Soccer Schools en Vince onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Jarenlang deed hij alle trainingsmodules in het voor- en najaar mee. Ook ging Vince meerdere keren mee op trainingskamp naar Salou. Een trouwe deelnemer waar wij als Feyenoord Soccer Schools ontzettend trots op zijn!

Het Legioen
Uiteraard mocht Vince zondag niet met lege handen Varkenoord verlaten. Uit handen van trainer Ben Wijnstekers kreeg hij een speciale oorkonde uitgereikt en ontving hij vanuit Het Legioen een gepersonaliseerd cadeau, inclusief de welkomstbox.