Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
De Club

Van Persie siert cover nieuw Feyenoord Magazine

Robin van Persie is de grote blikvanger van de tweede editie van het Feyenoord Magazine van dit seizoen, dat vrijdag (vandaag) bij de leden van Het Legioen op de mat valt. De aanvoerder van Feyenoord siert de cover van het blad samen met de spelers van Feyenoord Onder 7 en vertelt daarnaast in een openhartig interview over leiderschap en plezier.

Van Persie liet zich onlangs speciaal voor Feyenoord Magazine op Varkenoord, waar hij zelf jarenlang speelde, op de foto zetten met de spelers van Onder 7, voor wie het een grote verrassing was dat de captain kwam binnenlopen. De fotoshoot leverde niet alleen een bijzondere cover op, maar ook in het blad zijn unieke foto’s te vinden van Van Persie en de jonge Feyenoorders.

In het uitgebreide vraaggesprek vertelt Van Persie onder meer over zijn rol als aanvoerder, inspirator en rolmodel. Daarnaast gaat hij in op de positieve uitstraling en de openheid die hij heeft laten zien sinds zijn terugkeer bij Feyenoord, begin dit kalenderjaar. ‘Mensen zien nu ook een andere kant van mij,’ is dan ook de toepasselijke kop boven het verhaal.

De tekst gaat verder onder de video.

Naast Van Persie wordt in het 120 pagina’s tellende magazine ook uitgebreid aandacht besteed aan selectiespelers Jan-Arie van der Heijden en Luis Sinisterra. In de rubriek ‘Zwart-wit’ leer je de persoon achter de voetballer Van der Heijden kennen, die onder meer vertelt over zijn aanstaande vaderschap en het verzorgen van zijn lichaam. Over de Colombiaan Sinisterra komen Feyenoord-supporters meer te weten door onder meer interviews met zijn moeder en oude jeugdtrainers en een beschrijving van zijn carrière in zijn vaderland.

Daarnaast wordt uiteraard stilgestaan bij het roemruchte verleden van de club. Wim Jansen en Rinus Israël kijken de met 2-0 gewonnen thuiswedstrijd tegen AC Milan uit 1969 – de boeken ingegaan als de Europese doorbraak van Feyenoord – in zijn geheel terug, Peter Houtman ligt op de massagetafel bij Gerard Meijer en Oud-Feyenoord wordt op de voet gevolgd tijdens een bijzondere wedstrijd in Slowakije.

Ook het Feyenoord Magazine ontvangen?
Ook vijf keer per jaar het volledig vernieuwde Feyenoord Magazine ontvangen? Sluit je dan aan bij Het Legioen via www.hetlegioen.nl.