Fanshop Tickets
; Fanshop Tickets
#KrachtvanFeyenoord

Feyenoord Street League breidt verder uit

Feyenoord Street League breidt weer verder uit. Tijdens het achtste seizoen komen er zes nieuwe teams in Rotterdam-Zuid bij. Daarmee bestaat de straatvoetbalcompetitie uit 48 teams met in totaal bijna 400 kinderen.

Tijdens de aftrapbijeenkomsten die onlangs plaatsvonden kregen de spelers en hun ouders of begeleiders uitleg over de spelregels, werden de teamindelingen bekendgemaakt en de spelerscontracten ondertekend. Daarna maakten de teams kennis met elkaar.

Met aanwezigheid tijdens de aftrapbijeenkomsten werden meteen de eerste punten verdiend (zie de bijgewerkte standen op de website). De Street League begint binnenkort met een kick-off toernooi van competitie A tot en met H.

De begeleiding van de wedstrijden is ook dit seizoen weer voor een groot deel in handen van stagiairs van diverse scholen. In totaal zullen meer dan vijftig leerlingen van het Albeda College, Zadkine College en de Hogeschool Rotterdam zich met ziel en zaligheid inzetten om ervoor te zorgen dat de achtste editie van Street League opnieuw een groot succes wordt.

Wil je niets missen van de spannende straatvoetbalcompetitie? Volg dan de officiële Facebook-pagina van de Feyenoord Street League. Wil je meer weten over de Street League? Klik dan hier.