Fanshop Tickets
; Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Feyenoord presenteert nieuwe en unieke spelersbus

Feyenoord presenteert met trots de nieuwe spelersbus voor de eerste selectie! Het nieuwe vervoersmiddel voor het team van hoofdcoach Giovanni van Bronckhorst rijdt zaterdag (vandaag) door heel Nederland en haalt twaalf supporters op, maar debuteert op de dag van de Klassieker officieel op een wedstrijddag.

De nieuwe spelersbus heeft een uniek ontwerp, want hij is volledig matzwart. Bovendien is er een duidelijk link met Rotterdam. Zo is achterop de bus een groen-wit-groene baan te zien en wordt er in tekst – ‘Since 1908’ – verwezen naar het oprichtingsjaar van de club.

In de nieuwe spelersbus, die een meter langer is dan de vorige, ontbreekt het aan niets. Zo is de volledige inrichting gericht op reiscomfort. Alle stoelen staan nu bijvoorbeeld ‘vooruit’, waardoor er geen tafels meer in het ontwerp zijn meegenomen. Verder is er de mogelijkheid om maaltijden te bereiden in de keuken achterin de bus, zijn er drie televisieschermen aanwezig en is er een WiFi-netwerk aangesloten.

Twaalf prijswinnaars rijden vandaag als eersten mee in de spelersbus. Zij worden door de buschauffeur van Feyenoord 1 thuis opgehaald en maken een ronde door heel Nederland. Na een diner, hotelovernachting en ontbijt maken zij zich morgen op voor een bezoekje aan de Klassieker. Die dag zal de nieuwe bus voor het eerst de selectie van Feyenoord 1 naar De Kuip vervoeren.

Bekijk de presentatievideo in de videospeler.