Fanshop Tickets
; Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Feyenoord met internationals op weg naar Heracles-thuis

Feyenoord-coach Jaap Stam vervolgde donderdagmiddag de voorbereiding op de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo (zondag 16:45 uur). Hij zag vrijwel alle internationals terug aansluiten na de interlandbreak.

Zo betrad Luis Sinisterra het trainingsveld van 1908. De buitenspeler maakte afgelopen dinsdag zijn eerste minuten in de nationale ploeg van Colombia en keerde daardoor ondanks de 3-0 nederlaag met een goed gevoel terug in Rotterdam.

Ook Steven Berghuis, Kenneth Vermeer, Justin Bijlow, Orkun Kökcü, Wouter Burger, Marcos Senesi, George Johnston, Marouan Azarkan en Naoufal Bannis keerden terug van interlandverplichtingen. Laatstgenoemde speelde dinsdag al met Jong Feyenoord tegen Jong AS Monaco.

Elber Evora liet zich nog niet buiten zien, maar werkte zich binnen in het zweet. Renato Tapia was nog niet in Rotterdam en zal later aansluiten bij de groep. De mooiste beelden van de besloten training van donderdagmiddag bekijk je in de videospeler.

Feyenoord – Heracles Almelo kijk je in De Kuip
Wil jij er zondag bij zijn als Feyenoord de competitie hervat in De Kuip? Er zijn nog kaarten verkrijgbaar. Klik hier om direct naar de officiële Ticketshop van Feyenoord te gaan.