Fanshop Tickets
; Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Feyenoord met 29 spelers op trainingskamp

Feyenoord is klaar voor het trainingskamp in Marbella. Giovanni van Bronckhorst en zijn staf vertrekken dinsdagmiddag met 29 spelers vanaf Rotterdam/The Hague Airport richting Zuid-Spanje, waar het team zich tot en met zondag voorbereidt op de tweede helft van het seizoen.

Mats Knoester en Jordy Wehrmann trainen deze week mee in Marbella. Het tweetal maakte tijdens de eerste seizoenshelft deel uit van de selectie van Jong Feyenoord. Jordy Clasie, Jeremiah St. Juste, Yassin Ayoub en Ridgeciano Haps, die (kort) voor de winterstop kampten met blessures, behoren ook tot de selectie.

Feyenoord werkt woensdag de eerste trainingen af in Marbella. De middagsessie op het Marbella Football Center is toegankelijk voor supporters (aanvang 16:45 uur).

Volg Feyenoord in Marbella
Via de officiele clubkanalen blijf je deze week volledig op de hoogte van het verblijf van Feyenoord in Marbella. Mis niets via Twitter, Instagram & Instagram Stories en via het liveblog op Feyenoord.nl, waar dagelijks met actuele updates verslag gedaan wordt van het trainingskamp.

Hieronder de selectie voor het trainingskamp in Marbella.

Keepers
Justin Bijlow
Kenneth Vermeer
Joris Delle
Ramón ten Hove

Verdedigers
Jeremiah St. Juste
Bart Nieuwkoop
Sven van Beek
Jan-Arie van der Heijden
Eric Botteghin
Lutsharel Geertruida
Mats Knoester
Calvin Verdonk
Ridgeciano Haps
Tyrell Malacia

Middenvelders
Jens Toornstra
Jordy Clasie
Tonny Vilhena
Yassin Ayoub
Jordy Wehrmann
Renato Tapia
Wouter Burger
Orkun Kökcü

Aanvallers
Robin van Persie
Steven Berghuis
Sam Larsson
Nicolai Jørgensen
Mo El Hankouri
Dylan Vente
Luis Sinisterra