Fanshop Tickets
; Fanshop Tickets
#KrachtvanFeyenoord
#KrachtvanFeyenoord: Feyenoord lanceert maatschappelijke campagne

#KrachtvanFeyenoord: Feyenoord lanceert maatschappelijke campagne

Feyenoord gebruikt elke dag haar kracht om levens positief te veranderen. Ongeacht je link met Feyenoord en ongeacht je afkomst, status, religie of achtergrond. Onder de vlag #KrachtvanFeyenoord gaat Feyenoord de persoonlijke verhalen achter die kracht nu uitdiepen.

De #KrachtvanFeyenoord is overal. Je ziet ‘m in de dankbare glimlach van de oude man die in zijn ziekenhuisbed voor het laatst een training bezoekt. In de zelfverzekerde handdruk van de jonge vrouw die net haar nieuwe werkgever heeft gevonden via Feyenoord Jobscorer. En je vindt ‘m op zondagochtend op al die trapveldjes waar de Feyenoord Street League bij honderden kinderen voor plezier zorgt.

Ieder verhaal raakt een ander deel van het werk dat we vanuit Feyenoord verrichten in de maatschappij onder de pijlers sport, werk en onderwijs. Van een projectvrijwilliger tot aan een deelnemer van Feyenoord Street League en van een Feyenoord-icoon tot de jeugdspeler die de weg aflegt om het eerste elftal te bereiken:#KrachtvanFeyenoord laat de impact van Feyenoord op het leven van mensen zien. Door hun verhalen te horen en verder te verspreiden, hopen we zo nog meer mensen te inspireren.