Fanshop Tickets
; Fanshop Tickets
De Club

Feyenoord Fanshop presenteert kersttrui én –stropdassen

Een jaarlijks terugkerend fenomeen is de kersttruien gekte. Ook bij de Feyenoord Fanshop kunnen supporters terecht om de beste Feyenoord-kerstoutfit te scoren. Dit jaar presenteert de officiële clubwinkel naast een nieuwe kersttrui ook een kerststropdas in twee kleuren.

Kersttrui
De kersttrui wordt dit jaar gekenmerkt door een grote beeltenis van De Kuip. Met de feestdagen is het samenzijn met familie en vrienden een thema dat centraal staat. De Kuip is als thuisbasis van Feyenoord dé plek waar het legioen eens in de twee weken samenkomt. Vanuit die gedachte is de kersttrui voor dit jaar ontwikkeld. De kersttrui is in beperkte oplage verkrijgbaar in enkel volwassen maten.

Kerststropdassen
Liever iets subtieler, maar toch met een verwijzing naar Feyenoord aan het kerstdiner? Scoor dan één van de nieuwe limited edition kerststropdassen! De stropdassen, waar de letter F uit het clublogo centraal staat, is in het donkerblauw en Rotterdam-groen verkrijgbaar.

Nu verkrijgbaar
De kersttrui en –stropdassen zijn vanaf nu verkrijgbaar bij alle vijf de vestigingen van de Feyenoord Fanshop. Klik hier voor de locaties en openingstijden. Liever direct online bestellen? Check hier het aanbod!