Fanshop Tickets
; Fanshop Tickets
eSports

Inschrijvingen kwalificatietoernooien Feyenoord eLeague gestart

Ben jij een fanatieke gamer en wil je het graag opnemen tegen andere Feyenoord-supporters? Schrijf je dan nu in voor de Feyenoord eLeague!

Wat is de Feyenoord eLeague?
De Feyenoord eLeague is een groot FIFA19-toernooi, dat eind juni plaatsvindt in De Kuip. Feyenoord biedt supporters de kans om zich online te kwalificeren voor dit evenement. Van januari tot en met juni vindt elke maand een online kwalificatietoernooi plaats met maximaal 256 deelnemers. Eindig je hier bij de eerste acht? Dan plaats je je voor de Feyenoord eLeague!

Hoe kan ik me kwalificeren?
Wil je ook meedoen aan de Feyenoord eLeague? Schrijf je dan in voor een van de online kwalificatietoernooien. Sinds dit seizoen heeft Feyenoord, in samenwerking met eSports-partner Bundled, een eigen gameplatform. Daar kunnen supporters zich registreren en deelnemen aan de toernooien.

Het eerste toernooi is van 24 januari aanstaande is al van 128 naar 256 deelnemers opgehoogd. Het toernooi is van 18:30 uur tot maximaal 22:00 uur. Inschrijven doe je hier

Speelwijze en spelregels
Het toernooi begint met een groepsfase (vier speelminuten per helft) van 32 tot 64 poules (afhankelijk van het aantal deelnemers) met allen vier deelnemers. Iedere deelnemer speelt één keer tegen zijn of haar tegenstander. De beste twee deelnemers van elke poule plaatsen zich voor de knock-outfase.

Ook in de knock-outfase speelt iedere deelnemer één keer tegen zijn of haar tegenstander. Bij een gelijkspel (na negentig spelminuten) in de knock-outfase wordt via een Golden Goal bepaald wie er doorgaat naar de volgende ronde. Uiteraard worden alle wedstrijden met het officiële online Feyenoord-team gespeeld.

Volg Feyenoord eSports
Wil jij op de hoogte blijven van alle andere toernooien, activiteiten en wil je een kijkje achter de schermen krijgen? Volg Feyenoord eSports dan via Instagram.