Fanshop Tickets
; Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Feyenoord Onder 19 zet eerste stappen op nieuwe complex

Feyenoord Onder 19 heeft maandag met de eerste training van het nieuwe seizoen voorzichtig kennisgemaakt met het nieuwe complex van de Academy. Hoewel de accommodatie nog niet officieel in gebruik is, kon er wel al worden getraind door het hoogste team van de jeugdopleiding.

De jarige Dirk Kuyt (39) was onder de indruk van het ‘nieuwe Varkenoord’, dat eind augustus officieel wordt geopend. ‘We kleden nu nog om in het oude gebouw, maar transformeren langzaam naar het nieuwe complex. Het ziet er in elk geval fantastisch uit. Dit geeft veel extra energie om weer te beginnen.’

Feyenoord Onder 19 traint de eerste twee weken op Varkenoord. Daarna gaat de voorbereiding verder in Kroatië, waar het team van 8 t/m 11 augustus voor de derde achtereenvolgende keer deelneemt aan het internationale Mladen Ramljak Tournament. Het team van Kuyt verdedigt dit jaar de titel en neemt het op tegen onder meer het nationale jeugdteam van Kroatië en de leeftijdgenoten van Grasshopper Zurich, Dinamo Zagreb en Real Madrid.

Een interview met Dirk Kuyt en beelden van de eerste training van Onder 19 bekijk je in de videospeler. 

  • Feyenoord Onder 19