Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
De Club

Bezoekersinformatie Open Dag 2019

De Open Dag komt er weer aan! Op zondag 21 juli aanstaande opent De Kuip haar deuren en zijn alle supporters welkom om er een gezellige Feyenoord-middag van te maken. Ben jij er ook bij? Neem dan onderstaande informatie goed door.

Tijd

Programma

10:00 uur

Opening Voetbal Droompark (voor het Maasgebouw)

11:00 uur

Opening poorten De Kuip en aanvang activiteiten buitenring

14:00 uur

Start binnenprogramma en aanvang spelerspresentatie

17:00 uur

Einde Open Dag


Kom op tijd naar De Kuip!
Niets missen van alle activiteiten, de spelerspresentatie én natuurlijk de landing van de helikopter met de nieuwe aanwinsten? Kom dan op tijd naar De Kuip en verzeker jezelf van een mooi plekje in het stadion. De toegang tot het stadion (vanaf 11:00 uur) vindt ook dit jaar plaats via de toegangspoortjes. Dit om de toestroom van supporters beheersbaar te houden en het evenement in goede orde te laten verlopen.

Advies: kom met het OV naar het stadion
Feyenoord adviseert alle bezoekers van de Open Dag om met het openbaar vervoer naar De Kuip te komen. Het stadion is zowel per trein als met de tram uitstekend bereikbaar.

Parkeren
Bezoekers die toch met de auto naar De Kuip komen, dienen rekening te houden met zeer beperkte parkeergelegenheid. De parkeerterreinen rondom het stadion zijn in gebruik voor het evenement en de woongebieden in de nabije omgeving zijn niet beschikbaar voor bezoekers. We adviseren daarom om een parkeerplaats te reserveren, voor P10, P5C of P5G. Wie een plekje heeft gereserveerd, is gegarandeerd van een parkeerplaats en krijgt een advies over de te volgen route. Geen parkeerplaats gereserveerd? Dan word je zo goed mogelijk verwezen naar lege parkeerlocaties. Mindervaliden kunnen met de blauwe kaart parkeren op P7.

Alle informatie
Meer informatie over de Open Dag, voor zo ver hier niet genoemd, lees je op www.feyenoord.nl/opendag. Kom je ook naar De Kuip? Laat dit weten via de officiële Facebook-pagina van Feyenoord!

  • Open Dag