Fanshop Tickets
; Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Advocaat: ‘In deze Kuip kan alles gebeuren’

Dick Advocaat zou van ‘een verrassing’ spreken als Feyenoord Rangers FC donderdagavond in eigen huis verslaat. De hoofdcoach moet een aantal spelers missen en geeft hoog op over de Schotse ploeg, waar hij in het verleden werkzaam was in verschillende functies.

‘In de Nederlandse pers wordt een club als Rangers FC vaak onderschat,’ stelde Advocaat woensdagmiddag op de persconferentie. ‘Dat is ten onrechte, want dit soort ploegen hebben op elke positie een international staan. Ik vind dat Steven Gerrard (coach Rangers FC, red.) over een heel goede ploeg beschikt.’

Die ploeg won de thuiswedstrijd tegen Feyenoord op Ibrox Stadium met 1-0. Advocaat wil in eigen huis met Feyenoord een ander spel spelen dan in Glasgow. ‘Meer vanuit de organisatie spelen,’ zo herhaalde hij woorden die hij voor de thuiswedstrijd tegen Young Boys ook al uitsprak.

Advocaat: ‘Iedere ploeg kan voor verrassingen zorgen. Ook dit Feyenoord. Dat heb ik nog tegen FC Porto gezien.’ Bekijk de volledige persconferentie, waarin ook Eric Botteghin vooruitblikte op de laatste thuiswedstrijd in de groepsfase van de Europa League, in de videospeler.