Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Legioen-leden ontvangen nieuwe Feyenoord Magazine

Alle leden van Het Legioen ontvangen dinsdag (vandaag) de derde editie van Feyenoord Magazine van dit seizoen. In het blad zijn onder meer interviews te lezen met Justin Bijlow, Sam Larsson, Bruno Martins Indi en Bert Konterman.

Covermodel van het nieuwe Feyenoord Magazine is Justin Bijlow, die kort nadat het blad naar de drukker ging geblesseerd raakte aan zijn voet. De 21-jarige doelman vertelt over een aantal van zijn bijzondere interesses, waaronder tatoeages, boksen en mode. Ook zijn ambities als keeper komen aan bod. ‘Ik wil elke dag beter worden, gun mezelf eigenlijk geen rust. Na een goede wedstrijd vind ik altijd wel iets dat ik nog beter had kunnen doen. Ik wil beter worden, beter worden, beter worden… Eigenlijk ben ik nooit tevreden.’

Ambassadeur Gerard Meijer kreeg voor zijn vaste rubriek in het magazine bezoek van oud-verdediger Bert Konterman, terwijl de redactie voor een exclusief interview op bezoek ging in Engeland bij voormalig Feyenoord-speler Bruno Martins Indi, die tegenwoordig voor Stoke City speelt. Verder komt Sam Larsson aan het woord in een uitgebreid persoonlijk interview, lees je een reportage over het indrukwekkende bezoek dat Jan Boskamp bracht aan Israël, is er aandacht voor de te verschijnen FOX Sports DOC over Willem van Hanegem en vertelt oud-keeper Eddy Treijtel openhartig over de moeilijke periode die hij achter de rug heeft.

Ook vijf keer per jaar Feyenoord Magazine ontvangen? Sluit je dan aan bij Het Legioen via www.hetlegioen.nl. Feyenoord Magazine is tevens los verkrijgbaar in onder meer de Feyenoord Fanshops.

Bekijk in de videospeler de ‘making of’ van de covershoot met Justin Bijlow.