Inschrijven
; Inschrijven

300 deelnemers genieten tijdens Herfst Camps

Van maandag 14 tot en met vrijdag 25 oktober vonden er, onder een doorgaans stralende zon, in totaal vijf verschillende voetbalkampen plaats. De 300 deelnemende kinderen, onder hen 30 keepers en 270 spelers, lieten fanatiek hun skills zien aan de Feyenoord-trainers.

Maliskamp en Steenbergen
Dat er ook voldoende animo is voor Feyenoord Soccer Camps in Noord-Brabant, werd duidelijk tijdens de voetbalkampen in Rosmalen en Steenbergen. Op maandag en dinsdag werd er op een heerlijk natuurgrasveld getraind bij RKVV Maliskamp uit Rosmalen en vervolgens werd de week afgesloten bij v.v. Steenbergen uit het gelijknamige dorp. Maar liefst 100 kinderen uit het zuiden van Nederland trainden zodoende op de Feyenoord-manier!

Het nieuwe Varkenoord
De week daarna vonden de eerste Feyenoord Soccer Camps plaats op het gloednieuwe trainingscomplex van Feyenoord Academy. De kinderen trainden onder de rook van De Kuip en aten tussen de middag in het topsportrestaurant van de jeugdopleiding!

Feyenoord Soccer Schools kijkt terug op een drukke, maar geslaagde herfstperiode. De eerstvolgende trainingsactiviteiten die op de agenda staan zijn de Feyenoord Zaalclinics in de kerstvakantie! Wil jij deelnemen aan of meer informatie over deze clinics? Klik dan hier.