Word lid

Sem Meulstee winnaar online editie Het Legioen FIFA-toernooi

De steeds langere periode zonder voetbal werd vrijdagavond even vergeten tijdens Het Legioen FIFA-toernooi. Voor de 17-jarige Sem Meulstee uit Rotterdam was het helemaal een mooi begin van het weekend nadat hij als winnaar uit de strijd kwam en de titel ‘Beste FIFA-speler van Het Legioen’ in ontvangst mocht nemen. Hij liet daarmee 127 andere deelnemers achter zich die meededen aan de eerste online editie van het toernooi.

Voor de deelnemers – die allemaal leden van de officiële supportersclub van Feyenoord zijn – was het een pittige maar sportieve strijd. Uiteindelijk trok Sem Meulstee - seizoenkaarthouder in Vak U - aan het kortste eind in de finale door zijn tegenstander met 2-0 te verslaan. Daar hoort natuurlijk een prijs bij: een BenQ game-monitor! De mede-finalist ging niet zonder lege handen het weekend in, want als runner-up ontving hij 2.200 FIFA-punten.

Sommige deelnemers werden gekoppeld aan een extra speciale tegenstanders. Zo besloten Ramón ten Hove en Wouter Burger mee te doen aan een digitaal potje voetbal. Daarnaast was Feyenoord-eSporter YimmieHD ook van de partij om met verschillende deelnemers mee te kijken naar hun wedstrijden.

Wil jij ook lid worden van Het Legioen? Sluit je aan en profiteer van voordelen zoals toegang tot Het Legioen FIFA-toernooi, voorrang op de kaartverkoop voor thuiswedstrijden en het ontvangen van het Feyenoord Magazine (vijf edities per jaar).