Word lid

Gelden Het Legioen

Breng jouw stem uit op de gelden Het Legioen

Alle Legioen-leden kunnen ook dit seizoen meebeslissen over een bestemming voor de gelden van Het Legioen. Deze gelden komen altijd direct ten goede aan een project binnen de club. In overleg met de de staf op Varkenoord en 1908 zijn voor dit seizoen vier mogelijke bestemmingen geselecteerd. Deze worden hieronder nader toegelicht.

 

1. Aankleding spelerslounge Varkenoord

De spelerslounge op het complex van Varkenoord is toe aan vernieuwing. De ruimte moet persoonlijker worden en daarom zullen spelers en speelster benaderd worden om hun input te geven. Wat zien zij graag terug in deze ruimte? Zodat het echt een plek van hen wordt.

 

2. Bijdrage Wim Jansenplein Varkenoord

Ruim een jaar na het overlijden van Wim Jansen, een van Feyenoords grootste spelers allertijden en een icoon van de club, is in februari 2023 op Varkenoord het Wim Jansenplein officieel onthuld. Een prachtig en duurzaam eerbetoon aan de man die zijn hart aan Varkenoord had verpand.

 

3. Fitnessapparatuur op trainingscomplex 1908

Op 1908 zijn de spelers samen met de staf dag in, dag uit bezig om sterker, fitter en beter te worden. De gelden Het Legioen kunnen op het trainingscomplex geïnvesteerd worden in indoor fietsen, die gebruikt worden bij de warming-up en het herstel van de spelers van Feyenoord 1.

 

4. Eregalerij (Making Memories Muur) op trainingscomplex 1908

Om spelers met een bijzondere prestatie bij Feyenoord te eren wordt een speciale muur ontwikkeld. Op deze muur (in het hoofdgebouw op 1908) komen gouden, zilveren en bronzen plaatjes voor (oud-)spelers die een mijlpaal binnen de club hebben bereikt. Bijvoorbeeld spelers die 100 wedstrijden voor de club hebben gespeeld of spelers die hun debuut in Feyenoord 1 hebben mogen maken. Iconen en talenten van de club worden op deze manier vereeuwigd.

 

Stemmen was mogelijk tot vrijdag 9 juni, hierdoor is het niet meer mogelijk een stem uit te brengen. De stemmen zijn geteld en de uitslag is bekend. De eregalerij (Making Memories Muur) op trainingscomplex 1908 heeft de meeste stemmen gekregen. De Making Memories Muur zal met behulp van de gelden van Het Legioen gerealiseerd worden.