Winter bij De Uithof Den Haag

Word lid
Word lid

Leden van Het Legioen ontvangen 25% korting op een entreekaart bij De Uithof in Den Haag. Kom naar De Uithof in Den Haag en waan jezelf in de winter! Ga schaatsen, skiën of snowboarden bij de gezelligste en meest winterse plek van de regio! De actie is geldig voor de schaatsbaan (hele dag toegang) of voor de sneeuwbaan (2 uur toegang).

Schaatsbaan:
Dé plek voor een gezellig uitje met familie of vrienden. Met een 400-meterbaan en funrink is er genoeg ruimte om rond te schaatsen over het ijs. Begin hier met het oefenen of kom als ervaren schaatser de meeste ronde schaatsen! Ideaal voor jong én oud.

Sneeuwbaan:
365 dagen per jaar de gezelligste sneeuwbaan van Nederland! Je kunt het gehele jaar skiën en/of snowboarden op onze piste van 211 meter! De piste is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Bij ons heb je nauwelijks wachtrijen, omdat we maar liefst vier skiliften hebben! De twee sleepliften brengen je naar de top van de piste en twee bandliften brengen je een gedeelte de baan op, speciaal geschikt voor kids en beginners.


Wil je ook profiteren van 25% korting bij De Uithof?

 

Bekijk meer acties: