Word lid

Feyenoord Magazine

Leden van Het Legioen ontvangen vijf keer per jaar het Feyenoord Magazine. Een schitterend magazine dat achtergronden biedt over alle geledingen binnen de club, de mens achter de voetballer onthult en even afstand neemt van de wekelijkse resultaten op het veld. Het blad bevat exclusieve (spelers)interviews, unieke achtergrondverhalen en fraaie fotoreportages en geeft een kijkje achter de schermen.

Dat in Feyenoord Magazine de spelers en trainers van het eerste elftal lang niet alleen aan het woord komen over alleen de sportieve prestaties, is bewezen in een aantal recente edities van het blad. Zo bracht de redactie al eens een exclusief familieportret van Tonny Vilhena, deelde Jordy Clasie de wijze lessen die hij in het buitenland heeft geleerd en leerden we Yassin Ayoub persoonlijk beter kennen door een openhartig interview. 

In het Feyenoord Magazine is er bovendien veel aandacht voor de rijke historie van de club en oud-spelers die daaraan hebben bijgedragen en komt uiteraard ook de veelgeroemde jeugdopleiding van Feyenoord aan bod.